Thursday, February 8, 2007

Karaoke!

Evet hizmette sinir yok! Ne zaman konusu acilsa herkesin gitmek icin yanip tutustugunu ve cok sevdigini gozlemledigim karaoke'yi, ben sizin ayaklariniza getiriyorum.

Sarkimiz David Bowie - The Man Who Sold the World yani "Dunyayi Satan Adam".. David Bowie versiyonu oldugu icin "feys" (face) yerine "fays" demeniz gerekiyor. Haydi iyi eglenceler.

Blogumla dalga gecenlere tokat gibi bir cevap!

7 comments:

melf said...

Seçkincim sunduğun bu büyük hizmeti işyerinde değerlendireyim dedim. Güzelce videoyu açıp, şarkıyı söylemeye başladım her ne kadar nirvana coverına alışmış olsam da iyi kötü mırıldanırken, bir baktım içerden patronlar gelmiş. Onları görünce söylemeyi kestim ama bir baktım patronum devam işareti yapıyor, neler olduğunu tam anlayamamış olsam da şarkıya devam ettim, sonunda bir baktım herkes beni alkışlıyor. Patron bana bu fabrika dışında bir tane kaset şirketine sahip olduğundan bahsetti. Yakında sincan'da ilk albümüm çıkmış olcak, isim olarak ise "Sincan Oturak Geceleri 2007" ve "Kalk oyna, haydi pompala" arasında kaldım, neyse albüm yapılırken çıkan sound'a göre uygun bir şey bulunur heralde, bu hizmetinden dolayı sana teşekkürü bir borç bilirim.

Diego said...

Gizli kalmis yetenekleri ortaya cikarmak hepimizin gorevi olmali. Tesekkure gerek yok Barincim.

aysenaz said...

tek kelimeyle utandim soylediklerimden. boyle bir hizmeti ayagimiza getirdigin icin tesekurler.
(yalniz sarkiyi orgla mi calmislar ne?)

Ahmet C. Toker said...

sickin,

agzimiza bir parmak bal calip gercekleri unutturacagini sanma. org ile calinan bir parca bulmussun, bunun david bowie yorumu oldugunu nerden cikardin. ben nirvana coveri gibi soylemek istiyorum, ya da lulu gibi soylemek istiyorum... gercekler balcikla sivanmaz diego. o yazdigin entry gercekten ilkokul gunluk yazisi gibiydi.

Diego said...

Ahmet sana guluyorum hem de oyle guluyorum ki abslerim rende gibi olmasina ragmen cok agriyor.

Ahmet C. Toker said...

diego,

rende gibi abslerinde bir tenis topu var, gulerken bunu unutma.

Diego said...

sirtustu yatarak gulunce hic sorun yok sevgili Ahmet. Tenis topu geri yerine giriyor.