Thursday, May 31, 2007

Playoff

Birinci lige (Turkcell Super Lig) yukselen 3. ve son takim da belli oldu. Genclerbirligi Oftas ve İstanbul Buyuksehir Belediyespor'a Kasimpasa katildi.

Altay ile Kasimpasa arasinda oynanan playoff final macinda Kasimpasa one gecmis ve 55. dakikada 10 kisi kalmis. Bunun ustune Altay beraberligi yakalamis sonra da 2-1 one gecmis. Macin 90. dakikasinda Kasimpasa bir gol bularak maci uzatmaya goturmus. Uzatmada Altay tekrar one gecmis bu sefer de 120. dakikada bir gol bulan Kasimpasa maci penaltilara tasimis. Penaltilar sonucunda da Kasimpasa Altay'i eleyip birinci lige cikmis.

Boylece birinci ligde Istanbul'un 5, Ankara'nin 4 takimi oldu. Koskoca Izmir'in ise tek bir takimi yok. Altay icin ne desek bos, ama rahatlikla gerizekalilar diyebiliriz. Altay'a ayrica yaziklar olsun, Kasimpasa gibi ne idugu belirsiz bir takimi zorla birinci lige cikarttilar. AKP'nin ve Recep Tayyip Erdogan'in takimi (gonul vermelerinden ote aktif bir sekilde mali olarak destekledikleri takim), taraftarlari Recep Tayyip Erdoğan'a tezahurat yapip onun posterlerini acan Kasimpasa artik birinci ligde, hayirli olsun. Kasimpasa'nin da butun oylari AKP'ye o da hayirli olsun.

4 comments:

Diyavol said...

Altay elenmeyi haketti resmen. Bu kadar salaklığın üstüne eleselerdi garip olurdu.

Ozan Korkmaz said...

Çok üzüldüm..

Diego said...

la futbola siyaset karisti la

Ozan Korkmaz said...

mesut yılmaz-mehmet ağarın gs'nin şampiyonluğa katkı yaptığı günlerden beri futbol ile siyaset iç içe zaten...
rize ligde kaldı
fener şampiyon oldu
istanbul b.b ve kasımpaşa şampiyon oldu.

Ben başbakan olsam:
Beşiktaş her sene şampiyon olur,
Aydınspor 1. lige çıkar. (fenere yine 6 atar)