Sunday, January 28, 2007

27 Ocak 2007 Galatasaray - Ankaraspor Maci

Seyircisiz oynanan maci Galatasaray, ilk devre Hakan Sukur'un, ikinci devrede de Sabri'nin attigi gollerle kazandi. Fenerbahce'nin 2 puan biraktigi haftada liderle puan farkini 5'e indirdi (tam TRT'deki spikerler gibi yazdim).

Mac ile ilgili yorumuma gelince; mac cok sıkıcıydi. Ilk devre yaklasik 25 dk. uyuklamisim ama ikinci devreyi tamamen izleyebildim. Hakan Sukur, rekoru kirmasina 3 gol kala kaburgasini catlatip oyundan alindi. Adam su rekoru ne kadar cabuk kirarsa takim icin o kadar hayirli olacak, zira rekoru kirana kadar mecburen oynatacagiz Kral'i.

Hakan Sukur'un golunden sonra atki, sapka vs. ile taraftar gibi sevinen futbolcular.

7 comments:

ssdd said...

ulan daha kimle oynadığınızı bilmiyon lan

zabıtaspor'la şanlı ANKARAGÜCÜ'nü bir değil.

Ahmet C. Toker said...

yuuuuh. rezalet. hangi takimla oynadigini bilmeden yorum yaziyor. maci bile seyretmemistir bu adam. kulaktan dolma laflarla yazmis yorumunu, ekran basindan ehkam kestigine sinirlenirdik, artik onu bile yapmiyor!

Diego said...

teknik bir arizadan dolayi kucuk bir ara veriyoruz.

Ahmet C. Toker said...

bu arada bu gol sevinci hayatimda gordugum en soparca gol sevinciydi.

Diego said...

daha soparca gol sevincinin var oldugunu ve o gol sevincinin de hakan sukur ve gs li oyunculara ait oldugunu soylemekten gurur duyuyorum! bu gol sevincinde, gol atan hakan sukur, arkadaslarini karsina toplamak suretiyle diz coker ve fotograf cekiyormus gibi deklansore basardi.

Ahmet C. Toker said...

besiktas'taki en soparca gol sevinci ise bu sezon acaip bir form tutan kaptanimiz deli ibo'dan bu sene geldi. Gol sontasi optugu yumrugunu goklere dogru kaldirdi. Kartal bakislari ile ayni yone bakarak Tanri'ya bir iki soz soyledi. Oyle dogal gelisti ki olaylar o an istavroz cikarsa yadirganmazdi. Sampiyonlar Ligi finalinde gol atan Avrupali bir oyuncuyu seyrediyorum izlenimine kapilmisken Deli Ibo'nun mac oncesi kesse en gec 40. dakikada yeniden cikan benimki kadar gur ve sert sakali ile gercege dondum. Bu da boyle bir animdi.

Fenerbahce'nin aklimda kalan malca sevinci ise Umit Ozat'in yanilmiyorsam Van Hoijdonk'un ayakkabisini temizleme koreografisi idi.

Yigit Tileylioglu said...

Herkesin bir belası var başında.. sizde Hakan, bizde Umit kaptan... Allah sabır versin camiaya o ellerini saga sola acarak kosup orta yapmaya çalısması.. Hic gozumun onunden gitmiyor... Ama Kemalet'in dediği gibi umit Ozat'in ayakkabi silmesi onemli hafizalardan silinmeyen bir kareydi.. Bu arada aklima bir anda parende atan Haim Revivo geldi o da guzeldi..