Monday, March 19, 2007

Elveda Fitik

20 veya 21 Ekim 2006'daki ilk tanismamizin ustunden neredeyse 5 ay gecmis. O gunlerde 2 kat asagi ranza tasimistik; o gunun bir hatirasisin sen bana fitik. Seni ilk gordugum an dun gibi aklimda.. Seninle beraber doktora gidisimiz, sonra tekrar gidisimiz, hatta sonra bir daha gidisimiz hepsi gozumun onunde. Senin sayende bir suru isten bile yirtmis olabilirim askerdeyken. Ahmet Cihat haric bircok arkadasimla bile tanistin fitik, hepsi de seni cok sevdi. Londra - Berlin gezimde eslik ettin bana, hic sesini cikarmadin butun gun yuruyup dolasirken oralari. Bir de sirt ustu yattıgımda geri yerine girip, yok olup saka yapman yok mu.. sonra hemen geri cikardin ama..

Butun bunlari unutmak kolay olmayacak fitik..

Ne yazik ki artik ayrilik vakti geldi fitik. Carsamba gunu sabahin erken saatlerinde, ufak bir operasyon neticesinde geldigin yere geri doneceksin ve her sey olmasi gerektigi gibi olacak. Yasandi bitti saygisizca fitik, bunu anlamalisin.

Elveda fitik... elveda...

NOT: 21 Mart sabahi ufak bir ameliyattan sonra fitiktan kurtulmus durumdayim. Hastanedeyken ziyaret eden, arayip soran herkese cok tesekkur ederim.

4 comments:

unique said...

seckincim simdiden gecmis olsun.. kisa bir iliski olmus sizinki ama zaten uzunu da cekilmez, biliyorum... Sanirim operasyonlar da rahat geciyor, anestezi kismi azicik uzatiyor isi.. kolay gelsin cok ve tekrardan gecmisler olsun..

Diego said...

cok tesekkurler aysucum. doktorun dedigine gore 1 gun hastanede yatacakmisim, sonra kirlarda kosup oynayabilecekmisim.

siyahbeyaz said...

gec ogrendim gecmis olsun.insan alıstıgı beraber yasadıgı seyleri ne olursa olsun kaybedince uzuluyor.

Diego said...

tesekkur ederim Sadi Amca.