Thursday, November 22, 2007

Saatlik Ucret

Bu bir duyurudur.

Herkes bilsin ki artik "saatligi 1 dolarlik Bangladesli ucuz isci" donemi geride kaldi.

Bana buna benzer yakistirmalar yapanlar umarim utanirlar, cunku canim sirketim Siemens A.S.'nin bana bictigi saatlik danismanlik ucreti tam 55 YTL!!

Bundan sonra hizmetlerimden faydalanmak isteyen herkese duyurulur.

Saygilarimla

Thursday, November 15, 2007

Silver Jubilee

25 oldum anasini satayim. Yani gavurlarin deyimiyle bu hayattaki "silver jubilee"mi tamamladim. Bundan sonrasi yokus assagi.. Hayirlisi olsun, darisi henuz 25 olmayanlarin basina.

Saturday, November 10, 2007

Mutluluk

1881-10/11/1938

Mutlu Olamamak

Basliga bakip da hemen fikir yurutenler icin oncelikle soylemeliyim: yasamakta oldugum sekilde yasadigim ve yasayabildigim icin minnettarim (her kime minnettar olmam gerekiyorsa).

Minnettarim ama soyle de bir sey var; insanlik hali -belki de benim simarikligim-, gunluk hayat icinde bu minnettar olma durumu pek sik gelmiyor aklima. Yapi itibariyle de biraz kolay sikayet eden, mutsuz olan birisi oldugum icin, benim icin mutsuz olmak mutlu olmaktan her zaman icin daha kolay olmustur. Bu sebepten dolayi "varsayilan" ruh halim icin ekseriyetle, mutsuz diyebiliriz.

Adam olmam lazim biraz.. daha da olgunlasmam lazim ama nasil olacak bilmiyorum. Belki de bu aralar soyle temizinden bir dayak istiyor olabilirim ama ne olursa olsun yine bir eksiklik ve icimde bir sikinti var. Hayirlisi olsun.